Palamós inicia la campanya "La cultura és mercat"

Palamós

Data: 12/05/2023

Palamós ha donat el tret de sortida la campanya "La cultura és mercat" que fins a finals de mes proposa obrir els mercats de les comarques gironines a les manifestacions culturals. Aquest matí, el mercat de Palamós ha acollit les actuacions de les ballarines i ballarins de la companyia de dansa internacional Cobosmika.

Usuaris i clients del mercat de Palamós i paradistes estan captivats observant els moviments d'aquestes ballarines i ballarins de la companyia de dansa internacional Cobosmika. Les artistes mostres les seves coreografies entre fruites i verdures, carn o peix. Un escenari totalment diferent d'on estan acostumats a actuar amb un públic també diferent, més proper i de pas.

Aquesta actuació ha encetat la campanya "la cultura és al mercat" que es dur a terme en el marc de la Setmana Internacional dels Mercats. Es tracta d'una iniciativa impulsada per la Xarxa de Mercats Sedentaris gironins.

Fins a finals de mes a Palamós es realitzaran nou activitats culturals diferents. La següent serà una mostra bibliogràfica i espai de lectura que durà a terme la Biblioteca Municipal "Lluís Barceló i Bou". També està previst una exposició fotogràfica, una demostració d'arts plàstiques o música en directe.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura