Ja està disponible la nova guia de restaurants de la Cuina de l'Empordanet

Pals

Data: 25/04/2023

Ja està disponible la nova guia de restaurants de la Cuina de l'Empordanet que serveix per donar a conèixer i promocionar els 13 restaurants que integren el col·lectiu i, d'altra banda, també per facilitar la feina dels informadors turístics de la zona. Des del sector auguren una molt bona temporada d'estiu.

Aquesta és la nova guia de restaurants de la Cuina de l'Empordanet. Enguany els membres dels 13 restaurants que la conformen llueixen la nova vestimenta de l'associació de color blau marí. Una de les novetats, però més destacades és que continuen apostant per reivindicar i dignificar els professionals de sala dels restaurants.
 

"Una de les novetats més grans és que cada vegada estem fent més èmfasis en el tema de fer més visibles els caps de sala dels restaurants, perquè la gent es recordi que hi ha una professió que és atendre els clients dels establiments i és fonamental".- Vicenç Fajardo president de La Cuina de l'Empordanet

Des del col·lectiu esperen que aquest estiu sigui "fantàstic". Asseguren que està arribant molt turisme estranger i auguren una bona temporada. D'altra banda, treballen per allargar-la i desestacionalitzar el turisme.

La guia, que s'ha editat en dues versions- una en català i francès, i l'altra en castellà i anglès- serveix per donar a conèixer i promocionar els 13 restaurants que integren el col·lectiu. A més, també vol facilitar la feina als informadors turístics de la zona, ja que es distribueix a oficines de turisme i altres punts d'informació. En aquest sentit, la guia no només està pensada de cara als visitants i turistes sinó també per la gent local.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura