"Los Gitano Power", una pel·lícula gravada a la zona del tenis de Palamós

Palamós

Data: 23/12/2020

La zona del tenis de Palamós és l'escenari principal de la pel·lícula anomenada "Los Gitano Power". Una obra que es troba en l'última frase del procés de muntatge i que si la pandèmia ho permet, està previst que s'estreni el pròxim gener. Per tal d'anar obrint boca, els seus directors, Toni Esribano i Fran Gutiérrez, han decidit realitzar un curtmetratge de la pel·lícula, el qual presenta els personatges principals i les seves peripècies. Sense anar més lluny, aquest divendres 25, el curt es penjarà al YouTube de la productora "Estudio Bandarra".

"Los Gitano Power" presenta el dia a dia d'una banda criminal andalusa, que arriba a Catalunya amb la policia trepitjant-li els talons. La comèdia espanyola, amb tocs d'humor negre i crítica social, s'ha gravat principalment a la zona del tenis de Palamós. I és que no podria ser d'una altra manera, ja que un dels directors ha nascut a la barriada.

La idea de gravar el film va sorgir l'any 2016, gràcies a un còmic on pareixien els dos gitanos com a extres. Tan Escribano com Gutiérrez van creure que aquells dos personatges secundaris, que havien creat per plasmar-los sobre el paper, podrien estendre's més enllà. Així, va sorgir "Los Gitano Power", que captura extensament el món dels dos personatges.

Del 2016 i fins ara, Escribano i Gutiérrez han ampliat el seu equip fins a 7 persones i diversos col·laboradors. De fet, la gran majoria presenten vinculacions amb la comarca del Baix Empordà. Alguns d'ells han après d'ofici audiovisual, gràcies a la seva participació desinteressada a la pel·lícula.

Mafiosos, chonis, yonkis i policia, molta policia, són els personatges més recurrents del film. I és que d'anècdotes entre el món fictici i la vida diària de Palamós no en falten.

La pel·lícula està prevista que s'estreni a mitjans de gener, fins llavors l'Instagram GitanoPower va fent posts del making off i les preses falses.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura