Santa Cristina celebra la desena edició del Festiguau

INTERVÉ: Sílvia Fonoll, Regidora de Promoció Econòmica de Santa Cristina d'Aro.

Santa Cristina d'Aro ha celebrat aquest diumenge la desena edició del Festiguau, una fira dedicada 'al millor amic de l'home'. 

D'entre el gran ventall d'activitats que s'han celebrat l'edició d'enguany ha comptat amb una desfilada d'adopcions per als que tinguessin intenció ampliar un membre més a la família donant una nova oportunitat i llar als que han estat menys afortunats. També s'ha pogut gaudir al llarg del matí de varies exhibicions de treballs que realitzen amb els gossos, des d'assistència a les persones fins a detecció d'estupefaents.

A banda de les demostracions, l'esdeveniment també destaca per tenir un mercat amb paradetes format per les diferents protectores d'animals de la zona del Baix Empordà i Girona que aprofiten la jornada per donar-se a conèixer i conscienciar a la ciutadania de què significa tenir un animal de companyia. 

Així mateix, la jornada ha finalitzat amb el ja tradicional concurs popular, on tothom hi podia inscriure a la seva mascota per ser escollida en alguna de les vuit categories diferents que es premiaven.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura