20 bars i restaurants participen en la 25a Campanya del Peix de Roca

Begur

Data: 05/05/2024

Ja ha començat la Campanya del Peix de Roca 2024 a Begur. Des d'aquest cap de setmana fins al dos de juny, una vintena d'establiments ofereixen plats i menus relacionats amb aquest producte local. L'acte inaugural ha permès a la ciutadania tastar petites degustacions del producte i parlar de primera mà amb els restauradors. Tots ells coincideixen que aquestes iniciatives són un encert per potenciar els productes locals. A banda de la gastronomia, la campanya ofereix diferents activitats com una caminada o la projecció d'un documental. 

Begur ha donat el tret de sortida a la 25a Campanya del Peix de Roca. Amb un acte a la Plaça Esteve i Cruañas, els diferents establiments que hi participen han donat a conèixer els seus plats per la jornada.

Una campanya que té bona rebuda entre els establiments i els visitants. De fet, aquest 2024 és l'any en què més locals de restauració hi participen.

Una campanya del Peix de Roca que permet visibilitzar el producte local i també els restaurants begurencs. De fet, a banda del platet que han preparat per a la inauguració, tots ells tenen un menú especial que es pot consumir fins al dos de juny.

Tothom qui ha volgut ha pogut comprar tiquets per consumir algunes de les degustacions. Tots ells n'han quedat satisfets.

Tan ells com els restauradors veuen amb bons ulls campanyes com la del Peix de Roca. Aquest any, el padrí de la campanya ha estat el xef Quim Casellas. Aquesta 25a edició ha celebrat el 1er Concurs de Croqueta del Peix de Roca.

Durant el mes que dura la iniciativa, hi ha organitzats activitats com projeccions de documentals (10 de maig), una neteja del fons marí (12 de maig) i una caminada popular (25 de maig).

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura