Museus i sales d'exposicions amb 50% d'aforament i sense activitats presencials

INTERVENEN: Diana Julià, tècnica de cultura de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí // Gerard Cruset, director del Museu de la Mediterrània

Les mesures anticovid a Catalunya i les restriccions de mobilitat es mantenen fins al 21 de febrer. En aquest cas, pel que fa a les activitats culturals, es mantenen al 50% d'aforament sempre que no se superin les 1.000 persones.

D'aquesta manera els museus i sales d'exposicions romanen oberts amb limitació d'aforament, i en cap cas poden organitzar activitats culturals amb assistència de públic, com inauguracions, visites guiades, tallers, espectacles, o conferències.

Per seguir mantenint viva la cultura, que durant la crisi de la pandèmia s'ha fet visible el seu alt valor social, els museus s'han reinventat i han proveït a les llars de recursos, activitats i serveis online culturals i educatius.

En el cas del Museu de la Mediterrània i la Capella de Sant Antoni de Torroella de Montgrí, actualment s'hi poden visitar exposicions com la de l'artista urbà RICE o l'artista local Mun Martí.

NOTÍCIES RELACIONADES

Mun Martí exposa "Mons Subterranis" a la Capella de Sant Antoni de Torroella de Montgrí (16/02/2021)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura