L'artista palafrugellenc Doble estrena el seu nou disc 'Vida Lenta'

Palafrugell

Data: 28/10/2022

El raper palafrugellenc 'Doble' ha tret, aquesta matinada, el seu segon disc. Porta per nom 'Vida Lenta', està format per deu temes i compta amb col·laboracions de grups i artistes com The Tyets, Lildami o Tramma.  Ja es pot escoltar a les plataformes digitals. 

'Vida lenta' és el nou disc de l'artista palafrugellenc Pol Plaja -conegut artíticament amb el pseudonim de 'Doble'-, que ha vist la llum a les 12 de la nit d'aquest divendres. Està compost de deu temes. D'aquests, sis han vist la llum aquest divendres, mentre que els quatre restants ja fa setmanes que es poden escoltar a les plataformes digitals. El disc ha estat produit i mesclat per Hugsound, i masteritzat per Xavi Lek.

El primer tema del disc que va sortir a la llum va ser Noche Loca, que compta amb la col·laboració de Basemend Band. Li va agafar el relleu Tot el que vull, amb la col·laboració de The Tyets, que es va estrenar el passat 1 de juny i, en menys de cinc mesos, suma més de 225 mil reproduccions a Spotify i de 67 mil a Youtube. Posteriorment, Doble va publicar Ya Aprendí a les plataformes digitals el passat 15 de setembre, i el dia 6 d'octubre va ser el torn de T'esperaré, cançó que compta amb la col·laboració de Tramma. A banda d'aquests tres temes, completen el disc No em molesta, Xuleta, Cicatrices, Joquesé, Natural i Somos Distintos. I a les col·laboracions de The Tyets, Tramma  Basemend Band, se li sumen també les d'altres artistes i grups, com Lildami, Cookah P i Boom Boom Fighters. 

Vida Lenta és el segon disc de la carrera musical de Doble, tot i que -com ell mateix defineix a xarxes socials- és el primer del tot professional. El 2020 va estrenar Livi'n The Hug Life, mentre que la cançó de l'artista que suma més reproduccions a Spotify és 3 AM, amb més de 5,6 milions. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura