Cap Roig i Porta Ferrada nominats als Premis Fest

Ja s’ha obert el període de votacions del públic als Premis Fest, l’únic reconeixement a Espanya dedicat exclusivament als festivals de música. Els dos grans certàmens d’estiu a la Costa Brava, Cap Roig i Porta Ferrada, acumulen 4 i 3 nominacions respectivament d’entre les 12 categories existents.

El festival de Calella de Palafrugell opta a premi a les categories de millor festival petit, millor campanya de comunicació, festival més sostenible i millor aportació turística a la regió. El festival degà de Catalunya, el de Sant Feliu de Guíxols, està nominat a tres categories. Millor festival de mitjà format, millor campanya de comunicació i major aportació turística a la regió.

La finalitat dels Premis Fest és ser el segell de qualitat, de referència internacional, amb el que distingir el millors esdeveniments.

Els guanyadors d’enguany es donaran a conèixer el 30 d’octubre a Bilbao en el marc del 7è Congres de Festivals del BIME, la trobada anual de professionals internacionals del món de la música i les indústries culturals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura