Els bisbalencs Mazoni, Abras i Sanjosex junts per primer cop compartint concert

El talent musical de la Bisbal d'Empordà junt per primer cop damunt d'un escenari. Carles Sanjosé, Miquel Abras i Jaume Pla van oferir dins del marc del Festival Porta Ferrada un concert conjunt al teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols. Els 3 bisbalencs, fornada de la generació del 77 celebraven així una carrera musical per separat però que han construit gràcies a la seva amistat i al fet d'haver-se encomanat els uns dels altres. Els 3 músics van fer un recorregut per la seva trajectòria musical tocant a Sant Feliu els seus èxits i reservant-se pel final una actuació conjunta que va fer aixecar dempeus el públic que els volia veure.

Una primera experiència que els va proposar el Festival i que van abraçar ràpidament amb moltes ganes de per fi, Miquel Abras, Mazoni i Sanjosex compartir un escenari i una nit de concert.

Els 3 músics sempre han fet bandera de les seves arrels. Orgullosos de ser bisbalencs així ho han explicat a les seves cançons. Sanjosex va ser el primer de pujar damunt l'escenari per tocar temes que va confessar feia més de 2 anys que no interpretava. Això va permetre als seus seguidors escoltar i viure en directe cançons com 'Temps i rellotge' o 'Animal salvatge'. El va seguir Miquel Abras per omplir amb la seva veu trencada l'auditori ganxó d'èxits com 'Em mires, et miro i rius', 'Amb tu síc jo', 'Crida' o la seva versió particular del 'País Petit' de Llach. Finalment Jaume Pla, artísticament conegut com Mazoni, va pujar damunt l'escenari per fer vibrar el teatre amb els seus ritmes encara més rockeros. Va ser ell l'encarregat de fer ballar Sant Feliu amb 'Eufòria' però prèviament havia interpretat 'Sol', 'Pedres', 'Apocalypse now' o 'La promesa'.

Músics i públic van viure una nit de 3 hores de concert molt especial que el Festival Porta Ferrada va fer realitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura