Cesk Freixas, Joan Dausà o Dàmaris Gelabert són alguns dels artistes del Musica't Pals

Pals

Data: 17/06/2022

Cesk Freixas, Joan Dausà, Clara Peya o Dàmaris Gelabert són alguns dels artistes que actuaran a la tercera edició del festival Musica't Pals. Se celebrarà entre el 16 de juliol i el 20 d'agost i el preu dels concerts seran populars, de 4 a 14 euros. Enguany el festival aferma la seva aposta per la música en català, el territori i la proximitat.

Pals aposta un any mes per la música i enguany es tornarà a celebrar el cicle de concerts Muisca't Pals. En aquesta tercera edició hi actuaran set artistes, el cantautor Cesk Freixas, Joan Dausà, El Petit de Cal Eril, Dàmaris Gelabert, Marcel i Júlia, Els Atrapasomnis i Clara Peya. Pujaran dalt l'escenari entre el 16 de juliol i el 20 d'agost a la zona del pavelló o a Ca la Pruna.

La idea és organitzar un festival accessible per a tothom i que a més, els espectadors puguin gaudir de l'entorn. Són concerts pensats per a tots els públics i en petit format amb preus assequibles entre 4 i 14 euros i alguns fins i tot gratuïts.

Enguany el festival ha volgut revalidar la seva aposta per la música en català, el territori i la proximitat. Es va posar en marxa el 2020, prenent el relleu del cicle de Concerts a la Fresca per recolzar el sector de la cultura, especialment durant la pandèmia i per aportar un plus de qualitat al municipi.

Com a novetat enguany hi haurà servei de bar i foodtruck per a tots els assistents. Les entrades ja estan disponibles al web del festival i pels concerts gratuïts també es pot fer la reserva en línia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura