La llibreria Vitel·la es planteja allargar l'exposició actual a causa de les restriccions

Palafrugell

Data: 24/01/2021

INTERVÉ:  Gemma Garcia, Directora de la llibreria i edicions Vitel·la

Des de la primera quinzena de desembre l'Espai Fòrum de la llibreria Vitel·la de Palafrugell acull l'exposició "Des d'aquí" de l'artista holandesa Boon.
Es tracta d'una mostra itinerant i en un principi prevista fins a l'1 de febrer. A causa de les restriccions actuals, però, des de la llibreria Vitel·la, es plantegen allargar-la un temps més.

Fa quatre anys que Boon va decidir establir-se a l'Escala, on ja ha exposat part de la seva obra. Aquesta vegada ho fa per primer cop al nou Espai Fòrum de Palafrugell on l'artista mostra una col·lecció creada al Baix Empordà on posa en relleu la seva experiència quotidiana tot combinant les paraules amb la pintura abstracta.

Des del passat agost l'emblemàtica llibreria de l'Escala va prendre el relleu de la llibreria Mediterrània Espai Fòrum amb la idea de continuar oferint un espai cultural al municipi. Per la situació de pandèmia i les consegüents restriccions, la de Boon, és la segona exposició que es mostra a la galeria Vitel·la de Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura