D’Artagnan i els tres mosqueters porten el jazz a l’Espai Ridaura

La companyia Som-hi dansa ha portat l'espectacle Els Tres Mosqueters a l'Espai Ridaura. L'obra vol explicar la història a partir de la veu d'un professor que fa que els seus alumnes es converteixin en els protagonistes. La companyia també ha volgut que el jazz sigui l'element músical principal de la representació. 

D'Artagnan i els tres mosqueters han portat les seves aventures a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro amb l'espectacle "Els tres mosqueters" de la companyia Som-hi Dansa. A través de música i dansa, la història explica com els protagonistes han de recuperar el collaret de la reina. La peculiaritat és que tot el relat s'inicia dins una aula escolar. 

És a partir d'aquest moment quan els estudiants es converteixen en els mosqueters, mosqueteres i els diferents personatges de l'obra. Tot això en un espectacle de poc més d'una hora on el públic ha pogut gaudir de cada ball i cançó de la representació. 

Una obra que la companyia hi porta treballant des del passat juliol i que ha actuat durant tres mesos al Teatre Condal i ara han començat les representacions arreu de Catalunya. Una proposta que es diferencia de les altres companyies perquè el jazz és el principal tret musical característic.

L'obra ha fet ballar al públic de l'Espai Ridaura que, d'una manera diferent, ha pogut viure i gaudir de les aventures dels tres mosqueters.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura