Begur celebra aquest cap de setmana la XV Fira d'Indians

Begur

Data: 06/09/2018

INTERVÉ: Eugeni Pibernat, Regidor de promoció econòmica, turisme i comunicació.

Begur es tornarà a vestir de blanc aquest cap de setmana amb la quinzena edició de la multitudinària Fira d'Indians, una edició que enguany està dedicada a la dona indiana i que té com a objectiu principal donar molta més visibilitat a totes aquelles activitats culturals que s'hi porten a terme. 

Exposicions, conferències, teatres, presentacions de llibres i molts més actes ambientats en el passat indià del municipi són algunes de les activitats de les que els visitants podran gaudir, a més de tenir la possibilitat de fer un viatge en el temps i submergir-se en la cultura indiana gràcies a la decoració dels carrers i els comerços i als dos grups locals de teatre.

Per una banda trobem el 'Teatru Es Quinze', encarregat un any més de representar l'arribada de l'indià tant a la platja de Sa Riera amb vaixell, com unes hores més tard al poble de Begur; per altra banda i com a novetat, el grup de teatre 'Mutis' realitzarà unes escenes teatralitzades del que era Begur en la època indiana a cinc punts diferents del municipi.

Una de les altres novetats és la creació d'una llibreria indiana on escriptors hi presentaran i signaran en persona els seus llibres relacionats amb la Fira i Cuba.

Pel que fa a espais, seguiran distribuïts per coherència temàtica. A la plaça dels Indians s'hi farà un cafè tatre, a la plaça Esteva i Cruañas, ball, concerts i actuacions, a la plaça Pella i Forgas, tallers infantils, i a la zona de l'arbreda festa fins les 4 de la matinada. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura