Zucchero i Sílvia Pérez Cruz protagonitzen un Porta Ferrada de caràcter intimista

Amb un marcat caràcter intimista, però amb la fermesa pròpia d'un cantant que ha venut més de seixanta milions d'àlbums, va arrencar el primer concert del Porta Ferrada d'aquest cap de setmana. L'italià Zucchero Fornaciri va pinçar les primeres cordes de la guitarra per oferir un repertori basat en el seu últim disc de l'any 2019 i alguns dels seus èxits reenfocats.

Fou el 2017 quan Zucchero va pujar per primer cop sobre l'escenari del Guíxols Arena. Ara, 4 anys més tard i enmig d'una pandèmia, el cantant de Reggio Emilia (Itàlia) ha escenificat una actuació en acústic. 'Baila' o 'Senzaunadonna' han estat alguns dels seus hits que han sonat aquest divendres a Sant Feliu.

Sílvia Pérez Cruz va prendre el relleu a l'italià, durant la nit del dissabte. La gran dama mediterrània de la cançó va presentar el disc titulat "Abril 2020". Un recopilatori formulat durant el confinament, el qual teixeix noves complicitats amb músics emergents i alhora homenatja la Revolució dels Clavells de 1974. Durant el concert, to distés de la palafrugellenca, qui va dedicar part de les cançons a alguns dels presents.

A part dels concerts principals, també va arrencar, dins el festival Porta Ferrada, el cicle Delicatessen. L'espai dedicat a noves veus de dones, transcorre a la terrassa de la sala Las Vegas. Aquest cap de setmana, torn del grup lleidatà Renaldo & Clara, els quals van oferir un ampli repertori dedicat a les accions més quotidianes, tals com l'amor, la solitud o les poques ganes de treballar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura