El pianista i compositor Manel Camp rep el IV Premi Espai Ter de Música

El pianista i compositor Manel Camp ha rebut el IV Premi Espai Ter de Música en reconeixement de la seva prolífica trajectòria artística. El lliurament es va fer dissabte, abans del concert que va protagonitzar a l'Auditori, a Torroella de Montgrí on va presentar el seu nou disc "Carst".

Un dels músics "més versàtils i inclassificables", així és com defineix el jurat del IV Premi Espai Ter al guanyador d'aquesta edició, Manel Camp. Pianista, compositor, arranjador i director musical ha col·laborat amb grans noms de la música clàssica, la cançó, el jazz i el Rock. Per això, enguany se l'ha guardonat en reconeixement de la seva prolífica trajectòria artística.

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí va ser l'encarregat de lliurar el premi, en un acte a l'Auditori Espai Ter on Manel Camp es mostrava il·lusionat.

I és que no només és un reconeixement sinó que l'Espai Ter ha ofert espai de residència artística a les instal·lacions de l’equipament, és a dir, col·laborant en l’enregistrament i edició del treball, en la promoció de la gira i la presentació del nou disc, "Carst" que forma part del projecte "De Minorisa a Carst" amb motiu del seu 75è aniversari.

Unes peces que va estrenar durant l'acte del lliurament del premi, interpretant set peces musicals acompanyat pel trompetista Matthew Simon, el contrabaixista Xisco Aguiló i a la bateria Lluís Ribalta.

L’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí va crear, l’any 2018, el Premi Espai Ter de música amb l’objectiu de donar suport als projectes de creació musical professional en l’àmbit dels Països Catalans

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura