Èxit de públic i d'activitats al festival marítim Palamós Terra de Mar

Palamós

Data: 20/05/2024

Unes 16.000 persones han passat durant tot aquest cap de setmana pel port de Palamós amb motiu de la celebració del festival Terra de Mar. Dins les propostes fetes es destaca l'exposició que organitza la Fundació Barcelona Capital Nàutica i que durant el festival marítim ha ubicat al bell mig del port de Palamós, amb l'objectiu de poder mostrar als visitants la cultura del mar a Catalunya, des de diversos vessants: història, tradició, innovació, esports i sostenibilitat. 

La bona resposta aconseguida consolida, un any més, aquesta gran festa nàutica palamosina que enguany ha estat dedicada a l'esport de la vela, on el Club Nàutic Costa Brava-Vela Palamós ha mostrat la seva activitat i ha recordat la seva història.

El Palamós Terra de Mar d'enguany també ha ofert als visitants la possibilitat de gaudir d'excursions marítimes pel litoral de Palamós, visitar les diverses embarcacions participants, així com fer tastets de navegació amb vela lleugera, caiac i paddle surf; degustar plats de cuina marinera, participar en els jocs i tallers infantils, fer visites guiades al Museu de la Pesca, a l'Espai del Peix i al port, o gaudir del mercat d'artesans.

Dins les propostes fetes es destaca l'exposició que organitza la Fundació Barcelona Capital Nàutica i que durant el festival marítim ha ubicat al bell mig del port de Palamós, amb l'objectiu de poder mostrar als visitants la cultura del mar a Catalunya, des de diversos vessants: història, tradició, innovació, esports i sostenibilitat. Aquesta mostra ha fet especial atenció a la Copa Amèrica de vela, una competició a la qual el públic assistent ha pogut fer una aproximació, tant als equips participants com als seus vaixells, mitjançant la realitat virtual.

Com dèiem, un any més el festival demostra captar les mirades de tots i totes les palamosines i visitants de la localitat. Consolidant el festival i definint Palamós com ciutat de mar, com a terra de mar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura