Els grans consistoris de música europeus arriben al Fringe

Torroella de Montgrí

Data: 18/07/2019

La sisena edicició del Fringe es celebrarà des d'avui fins el 21 de juliol. Durant aquests 4 dies, el festival oferirà  una vintena de concerts en diferents espais de Torroella de Montgrí i de l'Estartit.

El Fringe segueix apostant per talent jove que ve dels millors conservatoris de música a nivell continental. Aquest any hi ha dues principals novetats: la primera és el concert de Laura Coll, ex alumne de l'escola municipal de Torroella que ha estudiat al conservatori del Liceu. La segona novetat és la incorporació del Conservatorium Van Amsterdam, l'escola de música més important del seu país.
També hi haurà altres conservatoris com la Escuela Superior de Música Reina Sofia i l'Escola Superior de Música i Dansa de París.

Els concerts són de música clàssica, contemporània i també apareixen diferents estils de jazz. El format dels concerts serà el mateix que el de les anteriors edicions. La seva durada serà d'una hora, sense descans pel mig i l'accés serà gratuït. El repartiment el triarant els intèrprets.

Pel que fa a l'espai de les actuacions, els dies 18 i 19 es faran al municipi de Torroella de Montgrí i els del cap de setamana a l'Estartit.
El festival Fringe forma part del Festival de Música de Torroella que tindrà lloc entre el 2 i el 22 d'agost.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura