Sanfefunk, el festival de hip-hop més rellevant de la Costa Brava

El Festival Sanfefunk (@sanfefunk_hip_hop_festival) és la cita del hip-hop més rellevant de la Costa Brava. Durant la jornada a Sant Feliu de Guíxols, es celebren tallers relacionats amb la cultura urbana i concerts que acullen a noms rellevants del panorama musical del hip-hop.

L'Associació de Hip Hop Tedecé, i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, va celebrar la 13a edició del Sanfefunk, el festival de hip-hop més rellevant de la Costa Brava. Un esdeveniment que emplena d'activitats relacionades amb la cultura urbana el municipi.

El festival va començar amb activitats al matí al pàrquing públic de la zona del port, amb un taller d'asemic writing, un taller de pintar gorres i una exhibició de grafiti. Seguidament, a la tarda, es van reprendre les activitats amb un taller de grafiti i un taller de cupé decale dance. Un cop finalitzats els tallers, les persones assistents van poder gaudir d'una batalla de mc's a la Terrassa de la Sala Las Vegas.

I ja entrada la nit, es va obrir pas al torn de concerts a l'interior de la Sala Las Vegas amb tot un repertori d'allò més destacable. L'espectacle va anar a càrrec de noms molt coneguts en el panorama del hip hop, amb les actuacions de Xez, Única Arma & Largus, Poor Tramit, Solo Kos i Alberto Gambino. Els dj's Deejay Juampi i Kharloss Selektah van ser els encarregats de tancar la festa.
El festival també ofereix oportunitat d'exposar-se a artistes emergents del panorama musical del hip-hop en l'àmbit artístic i musical.

Totes les activitats presumeixen d'un èxit de participació i el balanç general de la tretzena edició del festival és molt positiu. Tot plegat a l'espera de la celebració de la catorzena edició, amb l'orgull de poder ser una de les cites referents del hip-hop al territori.

Podeu consultar més informació sobre el festival i continguts del mateix a l'Instagram @sanfefunk_hip_hop_festival .

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura