La Fundació Vila Casas enceta una nova programació expositiva

La Fundació Vila Casas enceta una nova programació expositiva i ho fa amb tres col·leccions que es podran visitar del 2 de febrer al 3 de maig.

Durant aquests tres mesos la planta inferior del Museu de Fotografia Palau Solterra de Torroella de Montgrí acull un homenatge a la trajectòria fotogràfica professional de Palmira Puig i Marcel Giró. Amb una setantena d'obres dels artistes, l'exposició pretén recuperar i posar en valor la seva obra.

Per altra banda Lisette Pons protagonitza el cicle "Diàlegs de la col·lecció". L'artista ha escollit del fons de col·lecció de la Fundació l'obra "Manifestacions de l'1 de febrer de 1976" del fotògraf Manel Armengol, per establir un diàleg que enriqueix les possibilitats de lectura de la peça.

Per últim també s'hi pot veure una nova col·lecció de fotografia del Museu, ideada i dirigida per Glòria Bosch sota el nom "Nos-altres. Espais de frontera". En aquest espai, amb l'objectiu de fugir de les etiquetes, s'han convidat a quinze autores d'arrels culturals diverses.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura