Palafrugell es prepara per la 14a Flors i Violes

Palafrugell es prepara per viure un cap de setmana llarg ple de música i color amb la 14a edició del Festival de Flors i Violes. Enguany, s'ha recuperat totalment l'essència del festival d'espais i carrers d'anys anteriors a la pandèmia.

Els dies 28, 29 i 30 d'abril i 1 de maig al matí, Palafrugell tornarà a acollir el Festival de Flors i Violes. Enguany, la que serà la 14a edició, s'ha recuperat totalment l'essència que caracteritzava el Festival d'anys anteriors a la pandèmia.

El festival, organitzat per l'Institut de Promoció Econòmic de Palafrugell (IPEP), començarà amb un espectacle inaugural amb projeccions, música i dansa aèria, a la plaça Can Mario, el pròxim divendres al vespre.

La funció del Festival Flors i Violes, més enllà del decorat, és oferir una reflexió crítica a l'espectador i que a la vegada pugui interactuar amb els espais.

Cal destacar de nou la col·laboració publicoprivada, amb la decoració d'una quarantena de carrers, patis i espais del centre i la participació activa d'entitats i establiments.

Els dos escenaris principals del Festival se situaran a Els Forns, on hi haurà els concerts de vespre-nit i zona de food truck; i a la plaça del Priorat de Santa Anna, el qual serà el marc d'actuacions i activitats.

Com a complement al Festival, es podrà tornar a gaudir del menú de Flors i Violes, que ofereixen diversos restaurants del municipi, així com la recuperació del Mercat d'Artesans, als carrers dels Valls i Cavallers, organitzat per Oohx!gen.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura