La Primera Trobada Filatèlica de Catalunya se celebra a Sant Feliu de Guíxols

L'Associació Filatèlica i de Col·leccionisme han organitzat la Primera Trobada de Filatèlia de Catalunya. A la sala Abat Panyelles del monestir, s'hi han fet set conferències relacionades amb la història de la filatèlia a Catalunya i Espanya. Un acte que ha permès als participants intercanviar impressions i experiències, a més d'agafar noves idees de cara al futur. Des de l'associació esperen que aquesta trobada pugui repetir-se d'ara endavant. 

El Monestir de Sant Feliu de Guixols ha estat la seu de la Primera Trobada Filatèlica de Catalunya. Durant tot el mati, set ponents han parlat de temes diversos però tots amb el mateix protagonista: el segell. 

Les conferències han tractat sobre el correu a les presons valencianes durant la Guerra Civil, el valor de la història postal i el correu que s'enviava quan els catalans s'exiliaven a França durant la Guerra Civil.  També s'ha parlat de l'època dels indians i de Sant Feliu de Guíxols durant el període prefilatèlic. 

Una primera trobada que ha acabat amb un dinar i on els diferents participants han pogut intercanviar experiències i consells.

Un esdeveniment organitzat per l'Associació Filatèlica del municipi, amb l'objectiu de potenciar la filatèlia a la ciutat i potenciar altres activitats com la seva exposició. Un acte que ha comptat amb les intervencions de l'alcalde i el regidor de cultura, que han agraït la feina de l'entitat i s'han mostrat orgullosos que Sant Feliu aculli per primera vegada la trobada. 

Ara, des de l'Associació Filatèlica ja pensen a poder repetir aquest acte cada any i explicar a la gent curiositats de la història de la filatèlia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura