El VII Festival de Fotografia Mirades acull les obres de 17 artistes emergents

INTERVENEN: Vicenç Rovira, president de l'Associació Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí, i Valérie Prot, fotògrafa.

Artistes emergents, que capturen la vida a través d'un visó, s'apleguen bianualment en el Festival de Fotografia Mirades. La mostra es organitzada pels Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí i enguany, encara que s'ha reduït el format, aplega 15 exposicions de temàtica diversa.

Torroella de Montgrí, Ullà, la Bisbal d'Empordà i Girona
Així, 17 fotògrafs presenten les seves obres, majoritàriament, a diverses sales de Torroella de Montgrí, però l'espectador també podrà trobar pinzellades del festival a Ullà, la Bisbal d'Empordà i Girona.

Treball d'artistes emergents
Si bé, Mirades ofereix al públic treballs d'autors emergents, que es presenten a una convocatòria pública, és finalment un jugat expert l'encarregat de seleccionar curosament les obres exposades. Enguany, l'esperit creatiu no s'ha aturat i el festival va rebre 70 propostes. Una d'elles fou "Protect the sea" de l'artista afincada a Cadaqués Valérie Prot.

Diversitat de temàtiques
Fotografia d'autor, reportatges introspectius, decorats naturals o gratacels com a taló de fons, la setena edició de la trobada engloba temàtiques i maneres de treballar diverses.

La mostra es pot gaudir fins al 2 de maig, i es poden consultar els diversos horaris d'obertura de les sales a la web de fototorroella.cat o a les seves xarxes socials.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura