La Bisbal d'Empordà mostra 40 anys de la seva història a través de fotografies

La Bisbal d'Empordà

Data: 19/08/2022

La Bisbal d'Empordà mostra quaranta anys de la història del municipi a través de fotografies. Ho fa amb l'exposició instal·lada al Castell Palau amb 917 imatges del fotògraf bisbalenc Quim Tor que mostren la vida social, cultural i esportiva de les últimes quatre dècades del municipi. La proposta es pot visitar fins al 8 de gener de l'any que ve.

Són Més de 900 fotografies del fotògraf bisbalenc Quim Tor que recullen moments que segurament desperten records i sentiments als veïns i veïnes de la Bisbal d'Empordà i descobreixen al visitant històries i esdeveniments que potser desconeixien. Aquesta exposició "Quim Tor. 40 anys captant història" mostra les darreres quatre dècades bisbalenques i, per tant, un viatge fotogràfic a la vida social, cultural i esportiva.

El fotògraf Quim Tor ha seleccionat aquestes fotografies que es poden veure al Castell Palau, d'entre més de 20.000 que acumula al seu fons. Durant aquests quaranta anys, Tor ha capturat Festes Majors, el Correfoc, l'Aplec de la Sardana, la diada de l'Onze de Setembre, el vell Foment Catòlic, personatges entranyables, els antics oficis, temporals com inundacions i nevades, manifestacions... En definitiva l'evolució de la ciutat. Instants que ara són un homenatge a la gent de la Bisbal.

Quim Tor fa més de 50 anys que viu a la ciutat i partícip de la vida local a través de la seva professió ara despertarà records oblidats. L'exposició s'ha inaugurat en el marc de la Festa Major i es podrà visitar fins al 8 de gener de l'any que ve.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura