El Porta Ferrada reviu el gloriós passat de la música dels 80 i 90

Els grans èxits musicals dels anys 80 i 90 han tornat a sonar amb força al Festival Porta Ferrada amb el Remember When, que ha transportat als assistents en un viatge nostàlgic al ritme de mítics artistes com Selena, Kate Ryan, OBK i Tribut a ABBA Experience, tot amenitzat amb els coneguts DJ's del "Dream Team" format per Toni Peret, Josep Maria Castells i Quique Tejada, els quals van marcar una època en el sector de la música.

El Festival Porta Ferrada ha transportat al públic en un viatge nostàlgic al gloriós passat de la música dels anys 80 i 90 amb el Remember When Festival.

Un revival en què els assistents han gaudit de 5 hores de festa i diversió, on han ballat i cantat al ritme de mítics artistes com Selena, Kate Ryan, OBK i Tribut a ABBA Experience, tot amenitzat amb els coneguts DJ's del "Dream Team" format per Toni Peret, Josep Maria Castells i Quique Tejada, amb el seu icònic disc Max Mix el qual va marcar tendència aportant un nou concepte revolucionari en el sector musical a escala nacional a través de la creativitat i l'enginy amb la mescla de cançons.

Ha estat una altra nit en què els assistents al Festival de Porta Ferrada ha gaudit de bona música, i entre tots aquells que van viure aquella època, han pogut rememorar memorables temps passats.

Pel que fa a la programació del festival, aquest ja s'apropa a la recta final, ja que només queden 6 concerts, repartits entre aquest cap de setmana i el pròxim. Les entrades es poden reservar al web oficial festivalportaferrada.cat

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura