5 espectacles per tots els públics a la quarta temporada de la Primavera a l'Espai

Intervenen: Josep Xifra, regidor de Cultura / Cláudio Suzin, director de l'Escola de Música 

Un espectacle simfònic amb 120 músics de la International School of Brussels estrenarà aquest dissabte la quarta temporada de la Primavera a l'Espai de Santa Cristina d'Aro.  

En total 5 concerts pluridisciplinars i aptes per qualsevol amant de la música tindran lloc de març a juny per donar al públic de Santa Cristina la oportunitat de gaudir de música fresca, en directe i a l'abast de tothom.

Diverses formacions vocals, banda simfònica, jazz en petit i gran format o Big Band seran les modalitats que els joves músics de cultures i orígens diversos de la ISB de Brusel·les portaran dalt de l'escenari de l'Espai Ridaura pel concert inaugural de dissabte.

El cicle seguirà el 27 d'abril amb la presentació del disc "En clave de Serrat" de Luís González, una cita que des de l'organització destaquen especialment, ja que a banda d'un dels noms més importants del jazz actual a Catalunya, González és el director de l'Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols i evoca per tant els orígens del projecte de la Primavera a l'Espai que va ser concebuda com una plataforma per escoltar en concert als professors de música locals. 

L'altra gran cita de la temporada serà l'estrena mundial de la "Gauss Sonata" de Luis Fonseca prevista per l'11 de maig i interpretada per dos músics de pes, el violinista Alejandro Bustamante i el pianista Enrique Begaria. 

La Primavera a l'Espai seguirà el 18 de maig amb l'espectacle familiar de Paco Mir "Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?" que trenca amb alguns tòpics dels contes clàssics i abaixarà el teló el 8 de juny amb el concert "Serenety" del Cor de Cambra de la Diputació de Girona.  

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura