Nou èxit del tobogan urbà de 100 metres a la festa major de Begur

Nou èxit del tobogan urbà de 100 metres a la festa major de Begur
Begur

Data: 02/07/2018

El tobogan urbà d’aigua de 100 metres de llargada i 12% de pendent va ser ahir, per tercer any consecutiu, el gran atractiu dels actes programats de la festa major de Sant Pere de Begur. Centenars de persones de totes les edats i d’arreu de la comarca van gaudir ahir del fet de poder lliscar pel tobogan, instal·lat novament a l’avinguda amb pendent de l’Onze de Setembre. Al llarg de tres hores, els infants, com també adults, van gaudir el fet de baixar-hi. “Ha tornat a ser un èxit total”, va manifestar el regidor de Festes, Marià Renart, que  va ressaltar que s’ha complert l’objectiu marcat: “que els begurencs gaudeixen de la seva festa i que aquesta sigui un referent”.

El tobogan ha coincidit enguany amb un dels grans esdeveniments esportius del municipi, la popular marxa Puja i Baixa, que arribava a la IX edició. Més de 1.500 persones van participar en aquesta prova de 15 quilòmetres que organitza el club excursionista Els Perduts de Begur i que permet gaudir del paisatge del municipi. A més, divendres es va fer una sèrie d’activitats relacionades amb la natura i l’esport al Parc de l’Arbreda.

La festa major es va iniciar dijous passat amb la presentació dels capgrossos de Begur, Reparada i Perico, que van estar acompanyats de la capgrossa Lupita, creada pels alumnes d’Infantil de l’escola Dr Arruga de Begur, i dels gegants de Lloret de Mar. Dissabte va haver-hi el concert i ball amb el grup Nueva Era. I avui es clou la festa amb el dinar popular, que organitza el grup de teatre Mutis, i la festa Holy amb dj i animador a la plaça Forgas. Al llarg dels dies de la festa hi ha la fira d’atraccions a la plaça Lluís Esteva i Cruañas.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura