El Vívid, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, fa parada a El Tap Blau de Calonge

De la seixantena d'activitats programades, una vintena ja han exhaurit les entrades, especialment els Esmorzars entre vinyes. Però hi ha altres activitats com els tastets de vins que també són un èxit. Un exemple és el celebrat a El Tap Blau de Calonge.

El Vívid, el mes de l'enoturisme a la Costa Brava, ja s'ha posat en marxa i ofereix durant tot el mes d'abril una seixantena d'activitats i experiències per gaudir del vi i del territori empordanès.

L'onzena edició d'aquest esdeveniment s'inicia amb el 66% de les entrades venudes. Concretament, una vintena de les activitats programades han exhaurit les entrades.

La programació d'enguany es divideix en vuit categories: dones del vi, tastos singulars, maridatges, esmorzars entre vinyes, experiències vil·lennials, rutes de vi i natura, melodies de vi, i activitats familiars. En la categoria dels maridatges, una de les activitats que va exhaurir localitats va ser el Tast de Vins DO Empordà i Formatges km 0 celebrat a El Tap Blau de Calonge. Un tast que va comptar amb els vins del celler calongí Viníric i formatges km0 de l'Alt Empordà.

Contents d'exhaurir les entrades, l'acte va estar a l'altura de les expectatives dels més curiosos del vi i el formatge. I és que la tarda va ser ben entretinguda, ja que, a més de gaudir, també s'aprèn a taula. Marc Berger, distribuïdor de vins i encarregat de representar la ruta dels cellers pels diferents restaurants comparteix que aquests actes són molt divertits.

Enguany, Vívid ha programat les activitats amb la intenció de valorar la contribució de les dones del vi de l'Empordà, per això va inaugurar a Capmany amb el tast 10 dones 10. La iniciativa és impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i compta amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura