Pastora Soler porta sensibilitat i 'duende' a Cap Roig

Palafrugell

Data: 29/07/2019

Pastora Soler va portar la seva sensibilitat i 'duende' als Jardins de Cap Roig en un concert en família que va fer vibrar un respectable format bàsicament per fans.

La cantant andalusa va elogiar el Festival de Cap Roig i va admetre l'emoció que li suposa tocar al costat d'artistes de la importància de Rozalén, Katie Melua, Sílvia Pérez Cruz, Diana Krall, Ben Harper o David Bisbal per citar alguns companys i companyes de cartell.

Després d'una arrancada melòdica la cantant de Cória del Río va treure el seu rampell sevillà amb Te Despertaré i va fer arrencar les primeres 'palmas' del públic.

Pastora Soler va arribar a Cap Roig després de dos anys de silenci per convertir-se en mare.

La cantant va interpretar a Cap Roig cançons publicades el 2018 amb els seus grans èxits amb una gira titulada 'La Calma'. Disc amb el qual va venir ja a la província de Girona a l'Auditori de la capital de demarcació.

L'artista va interpretar temes com Si tu me abrazas, No te Atrevas a Olividarme, Mala Costumbre o l'eurovisiva Quédate Conmigo, amb la qual Pastora Soler va representar Espanya a Eurovisió el 2012.

Propera i agraïda amb el públic, Pastora Soler va demostrar que ha tornat del parèntasi amb força i que no ha perdut gens ni mica l'estima del públic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura