Maria Barbal presenta 'Tots els contes' al Castell de Calonge

Maria Barbal ha presentat la seva última publicació, Tots els contes, al Castell de Calonge. Dins la programació del "Viu Sant Jordi", Barbal ha parlat de com ha estat fer aquest recull de diferents contes publicats durant quaranta anys de trajectòria. L'acte ha cridat l'atenció de molts dels seus lectors que han omplert la sala i han escoltat les reflexions d'una de les millors escriptores de Catalunya. 

Aquest és un fragment que es pot llegir en l'última obra de Maria Barbal. Tots els contes és un recull dels diferents contes que Barbal ha publicat en tota la seva trajectòria. La complexitat del llibre ha estat decidir com s'organitzava la seva estructura per aconseguir que tots els contes formessin una línia temàtica pel lector. 

Barbal explica que el recull permet que el lector passi ràpidament d'una temàtica a una altra. Ella és autora de novel·la, prosa, teatre i narrativa breu. La seva última publicació és un recopilatori de contes juvenils i adults que permeten repassar bona part de la seva trajectòria. 

L'acte ha estat una conversa entre Barbal, l'editora del llibre, Carme Arenas, i l'escriptor Marcel Fité. El públic ha escoltat amb atenció les paraules de l'escriptora que aquests dies, principalment el dia de Sant Jordi, té una agenda plena de compromisos. 

Maria Barbal ha estat premiada amb diferents guardons com la Creu de Sant Jordi, el Premi Josep Pla de narrativa i el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura