Canya i Conya de Tossa i les Petardas de Sant Feliu guanyen el Carnaval dels Carnavals

La primera edició del Carnaval dels Carnavals ha estat tot un èxit. Milers de persones es van aplegar a l'avinguda Cavall Bernat i avinguda S'Agaró de Platja d'Aro per veure desfilar un total de 26 colles amb 1.300 figurants. No es tractava però d'una rua convencional, primer perquè se celebrava en plena primavera i després perquè des de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro van apostar per triar el bo i millor de cada Carnaval i convidar-los a la Champions dels Carnavals. L'incentiu per les colles, 8.000 euros en premis que van quedar ben repartits entre els millors dels millors.

El primer premi en Carrossa se l'ha emportat la colla Canya i Conya de Tossa de Mar que van entusiasmar al jurat amb 'La Reina de Saba'. El jurat valorava quatre conceptes bàsics: la coreografia, la disfressa, la carrossa i l'animació i des de Tossa de Mar aquesta colla van demostrar que podien emportar-se el primer premi.

Darrere d'ells hi va quedar La Santjoanenca de Sant Joan les Fonts que ha al Carnaval d'hivern s'havien emportat el primer premi de carrossa gran a Platja d'Aro i també a Sant Feliu. 'El pas del temps' amb aquesta impressionant carrossa es va emportar la plata del Carnaval dels Carnavals. La tercera millor va ser aquesta que l'Associació Carnavalesca la carrossa del Pòsit de l'Escala presentava  amb 'Narnia'.

Pel que fa a les Comparses poques sorpreses, de nou la colla ganxona Petard@s.som es van emportar el primer premi amb el tema 'Que s'encenguin els tambors'. Darrere seu una altra colla de Sant Feliu, la Tramuntana amb els 'Bufons Venecians'. Finalment el tercer premi de comparses va marxar cap a la Garrotxa amb Els Emmaskarats d'Olot i el seu 'Dale Méjico!!' que en el Carnaval d'hivern havia guanyat el primer premi a Sant Feliu. 

Les colles locals van participar també en aquesta rua dels millors recordant que són l'ànima d'aquest carnaval. Organització i participants van sortir molt satisfets d'aquesta primera rua de primavera que tot indica que tindrà continuïtat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura