Durant les festes de Nadal es beu vi i cava de més qualitat

Palafrugell

Data: 20/12/2019

INTERVÉ: Jordi Grau, Vins i Licors Grau

El cava segueix sent el rei de les festes nadalenques i prova d'això n'és l'augment en la venda de bombolles aquests dies previs a Nadal. Des de l'empresa palafrugellenca Vins i Licors Grau asseguren que durant aquestes festes es beu vi i cava de més qualitat del que es ven durant tot l'any. Fins i tot les empreses en els seus obsequis de Nadal estan entrant dins la tendència de primar la qualitat i l'excel·lència dels productes per sobre de la quantitat. Els lots de nadal convencionals on hi ha molta varietat de productes alimentaris, vins i licors s'estan substituint per lots amb menys producte però de més qualitat.

Pel que fa a les preferències dels compradors hi ha cellers convencionals que viuen sobretot de les vendes per festes nadalenques. El consumidor acostuma a tenir en compte el producte de territori i els cellers tradicionals.

Vins i Licors Grau ha fet aquest any una important campanya publicitària per televisió i també en plataformes digital que asseguren els ha beneficiat amb un augment important de vendes, també online.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura