Camilo tanca la seva gira per Europa a Cap Roig

Palafrugell

Data: 06/08/2022

L'estrella internacional del nou pop llatí, Camilo, s'ha estrenat aquest divendres a l'escenari del Cap Roig Festival. L'artista ha inundat l'auditori del festival de bones vibracions amb temes del seu darrer treball discogràfic 'Mis Manos’, i alguns dels seus temes més recents.

“Amb aquest bon rotllo a ritme de ‘Kesi’ és com va començar el concert de tancament de la seva gira per Europa el cantautor i music colombià Camilo. L’últim concert d’aquesta gira va ser aquest divendres al festival cap roig de calella de palafrugell, i ho va fer oferint a la seva tribu una gran festa llatina, alegre i emotiva. 

Els seus seguidors van vibrar amb els temes del seu darrer treball discogràfic ‘Mis Manos’. L’artista, que va actuar en tot moment descalç, els va fer emocionar cantant i tocant assegut a terra i amb els sentiments a flor de pell els temes més emotius, com ‘Manos de tijera’, però també els va fer ballar tal i com ho va fer ell amb els més moguts, com ‘Pegao’, ‘Vida de Rico’, ’Pesadilla’, ‘Tattoo’ o ‘Favorito’. També va sorprendre amb els temes més actuals, com ‘ropa cara’…i fins i tot va avançar al públic, demanant que no enregistressin amb el mòbil, la cançó que sortirà el mes de setembre i que porta el nom de la gira i de l'àlbum 'De adentro pa fuera'. 

Camilo va actuar a l'escenari de Calella de Palafrugell acompanyat de Franc, Oscar, Dani i Nico a la percussió, al baix, a les guitarres i als teclats. També el va acompanyar una gran artista com és Evaluna Montaner. El públic va embogir al veure-la sortir per sorpresa a l'escenari. La parella van interpretar plegats tres temes, 'Por primera vez', 'Machu Picchu' i com a tancament de la nit, 'Índigo'. Aquest va ser, sense cap mena de dubte, el moment més esperat de la nit. La cançó que porta el nom de la seva filla ha enamorat els cors de tots els espectadors des de la seva sortida, i en aquesta ocasió va servir per tancar el concert i la gira de la manera més bonica possible i amb el públic aixecat i cantant de manera entregadíssima la ja mítica tornada ‘’porque llego a mi vida, el amor de mi vida’.. Camilo va fer apologia a l’amor durant tota la nit.

Durant el show el colombià va estar constantment enviant missatges d’agraïment i d’amor al seus seguidors, als qui es refereix com la seva ‘tribu’. Els va traslladar en diverses ocasions, especialment a aquells que no passen per un bon moment, que no estan sols i que el dolor és temporal. 

La programació del Cap Roig Festival ha continuat aquest cap de setmana amb les actuacions de Mika i Xiula.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura