Finalitza el Palamós Gastronòmic 2019

Finalitza el Palamós Gastronòmic 2019
Palamós

Data: 06/11/2019

Les populars jornades Palamós Gastronòmic varen tancar ahir la seva vuitena edició. Aquesta iniciativa és organitzada per l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós i té com a objectiu donar a conèixer i aprofundir en la gastronomia de la vila des de tots els àmbits, apropant el públic la cuina i els productes locals, amb una àmplia oferta d'activitats gastronòmiques, però també lúdiques i culturals, que enguany s'han incorporat al programa, potenciant el maridatge entre la cuina i la cultura.
 
Les propostes han tingut lloc durant tot el mes d'octubre i fins ahir 5 de novembre, que es va tancar aquesta edició amb l'activitat "Gamversus", que es va realitzar a la biblioteca municipal i que va combinar el tast de vins amb la lectura de versos.

El programa realitzat enguany ha inclòs moltes novetats, com els concerts de música en directe, destacant el que va tenir lloc al castell de Sant Esteve de La Fosca i que es va combinar amb un maridatge de vins.
 
També destaca el 1r Concurs Amateur d'Arrossos Mariners, realitzat el diumenge 20 d'octubre, i que va comptar amb la participació d'un total d'11 equips formats per persones amateurs en l'àmbit culinari, i principalment del municipi. El Concurs de Beure en Porró, que es va combinar amb la mostra i explicació dels vins de pagès; o bé la 1a Marxa Popular del Vi de Palamós, amb un recorregut de 4km per la zona de vinyes de la vall de la Bell-lloc.

Una de les principals novetats de l'edició d'enguany ha estat del passaport Gastrocult, el llibret que ha recollit l'oferta dels menús i les tapes que han ofert un total de 32 establiments, restaurants i tavernes, del municipi.
 
El Gastrocult ha inclòs el plànol amb la ubicació d'aquests establiments i de les activitats programades, així com tota l'agenda de propostes d'aquestes jornades.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura