La Gou Pastisseria de Palafrugell rep el guardó Fava de Cacau 2024

Palafrugell

Data: 02/02/2024

50 pastisseries són premiades com les millors de Catalunya en la 5a edició dels Guardons Fava de Cacau d'aquest 2024, i dues d'elles han estat Baix Empordaneses: La Maison Marcel de Sant Feliu de Guíxols i la Gou Pastisseria de Palafrugell. A nosaltres encara ens quedava per conèixer tot detall sobre el projecte de la Gou Pastisseria i el Nareta Bruch & Coffe, així que ens hem acostat per compartir la història d'aquest jove i engrescador projecte palafrugellenc.

Hem visitat Gou Pastisseria per veure de més a prop el guardó, i alhora, veure el pastisset que han preparat en honor a aquest reconeixement. Però, abans, ens hem encuriosit per la seva història, ja que Gou Pastisseria no es troba sola al local de Plaça Nova, sinó que conviu en harmonia amb el Nareta Cafè.

A continuació, l'Enara i la Ruth ens expliquen la història del seu projecte. Una història que inclou la venda d'un hotel, l'amor a l'ofici de l'hostaleria i la pastisseria i la combinació d'una bona complicitat amb el moment perfecte.

Al Nareta Cafè i a la Gou Pastisseria hi van perfils de tota mena: des d'un públic molt jove que busca l'exclusivitat del producte al perfil més tradicional de Palafrugell d'esmorzar a primera hora amb el diari en mà. El que demostra que, la combinació d'una pastisseria i una cafeteria, enriqueix ambdues parts del projecte.

Encara no han fet l'any, però treballen amb moltes ganes per millorar cada temporada i afrontar nous reptes, com el d'encarar les temporades d'estiu en un poble com Palafrugell.

Rebre la Fava de Cacau com una de les cinquanta millors pastisseries de Catalunya, encara ajuda més a continuar treballant pel projecte. L'Enara i la Ruth estan d'acord en el fet que, el guardó, dona el reconeixement a Gou, però també nodreix al Nareta i al sector pastisser en general.

Per acabar, donem llum a la recepta que dona vida al dolç que honora al guardó: tot un joc de textures i una cobertura especial.

Ara, Nareta & Gou continuen treballant per millorar dia rere dia el seu jove i engrescador projecte. Amb la intenció de conservar el reconeixement que la Mostra Internacional de Pastisseria del 2024 els ha donat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura