La Cantada d'Havaneres i Boleros de Sant Antoni ret homenatge al músic Josep Bastons

Aquest és el moment en què tots els grups de la vetllada d'havaneres de Sant Antoni s'han unit en comunió amb el públic per cantar amb mocador en mà La Bella Lola. 

Després de les Havaneres del primer dissabte de Juliol a la 53a Cantada de Calella i de la Cantada de Platja d'Aro a mitjans de mes, Sant Antoni ha celebrat el seu primer lustre de Cantada d'Havaneres amb la intenció de retre homenatge a la figura de Josep Bastons, fill de Palafrugell i fundador del grup Peix Fregit. 

Per fer honor al músic, el concert ha comptat amb les actuacions del mític grup Port Bo, la soprano Indira Ferrer i Gina Espolet en un espectacle ideat i dirigit per Antoni Mas i que s'ha anomenat "l'home de la guitarra". Una de les novetats de la cantada ha estat la interpretació d'una nova havanera de Josep Bastons i Carles Casanovas amb el títol "El recés de Sant Antoni". 

L'escenari de la cantada s'ha situat en mig dels bots de pesca de la platja, davant la Germandat Artur Mundet, on s'han col·locat més de mil cadires. A més, les actuacions s'han pogut seguir també des del passeig on s'ha format una mena d’amfiteatre davant la badia. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura