Sant Feliu de Guíxols acull la Fira d'Abril

Sant Feliu de Guíxols ha celebrat enguany la Fira d'Abril gràcies a una iniciativa de l’Associació de Veïns de Vilartagues, Tueda de Dalt i Poble Nou, amb l'objectiu d'apropar la cultura andalusa als habitants del municipi i tot el Baix Empordà.

La tradicional Fira d'Abril, festa d'origen sevillà que reivindica els costums i cultura andalusos i que se celebra a moltes ciutats del país, enguany, també s'ha celebrat a Sant Feliu de Guíxols, gràcies a l’Associació de Veïns de Vilartagues, Tueda de Dalt i Poble Nou, que han organitzat la primera edició de la Golden Fira d’Abril, durant el 28, 29 i 30 d'abril.

El propòsit d'aquesta iniciativa és apropar la cultura andalusa als ciutadans de Sant Feliu de Guíxols i també per la gran població d'origen andalús que viu al municipi i tot el Baix Empordà.

Durant els 3 dies de Fira d'Abril hi ha hagut actuacions musicals com la del grup de rumba catalana i flamenca, Jero el Rumbo, Judit Montoliu, Dj Sergi B, Alma Brava, Frank Rojo, entre d'altres artistes. També s'ha fet concurs de dansa i vestits de sevillanes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura