Tres barítons, tres sopranos i una orquestra a la X Retrobem la Sarsuela

Tres barítons, tres sopranos i una orquestra a la X Retrobem la Sarsuela
Santa Cristina d'Aro

Data: 09/08/2018

Tres barítons, tres sopranos i l’orquestra de l’Aula Lírica de Granollers, dirigida pel mestre Aníbal Gil, actuen aquest dissabte a les 22h, a l’Espai Ridaura de Santa Cristina. El concert líric forma part de Retrobem la Sarsuela, que enguany arriba a la desena edició. La trobada musical està organitzada per l’Ajuntament de Santa Cristina i Rafató Teatre, que han decidit dedicar aquesta edició al baríton Enrique Sacristán, a més de fer un agraïment a Manel Andrés.
 
Els barítons participants en aquesta edició són Albert Cazes, Joan Garcia i Crist Viñas, mentre les sopranos són Cristina Escolà, Núria Lamas i Núria Vilà. Les dues primeres són líriques i la tercera, dramàtica. Durant el concert, es repassaran fragments de sarsueles, però també d’òperes, operetes i cançons napolitanes.
 
A la primera part del concert actuaran els barítons, individualment i en grup; i a la segona part prendran el relleu les soprano que repassaran grans temes de la música lírica.
 
Per finalitzar, les sis veus, acompanyades per l’orquestra de l’Aula Lírica de Granollers, sorprendran al públic amb alguna peça conjunta.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura