"Un passeig per 25 anys de Nits de Poetes" a la Biblioteca de Platja d'Aro

Intervé: Dolors Reig, presidenta d'Amics de la UNESCO de Girona

Un recital poètic basat en la paraula, la música i el gest. 'Un passeig per 25 anys de Nit de Poetes' va presentar aquest dilluns a Platja d'Aro un petit tast de l'obra de més d'una vintena de poetes tant locals com de caràcter universal com Rodoreda, Vinyoli, Maragall o Espriu. Aquest recital és l'edició de butxaca de la segona part de "Nit de Poetes" que es va fer l'any passat. 

Cinc joves actors van ser els encarregats de transmetre el llegat literari dels homenatjats amb un recital atrevit amb corporis de tots els autors que recordaven com eren i els permetien una posada en escena dinàmica i visual. Un dels principals objectius era fer més digestius uns clàssics que són universals però no són fàcils. 

'Un passeig per 25 anys de Nit de Poetes'  és una de les activitats del programa d'estiu dels Amics de la UNESCO de Girona, que cada estiu van més enllà de Girona i fan versus a les biblioteques o passejades literàries pels camins de ronda. La propera i última activitat prevista és precisament la "Nit de Poetes 2019", que tindrà lloc el 20 de setembre a la ciutat de Girona. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura