El Monestir de Sant Feliu acull dues exposicions per visibilitzar LGBTI

El Monestir de Sant Feliu de Guíxols acull dues exposicions amb motiu de la 1a Marxa d'Alliberament i Orgull (MAO), amb l'objectiu de donar visibilitat a la comunitat LGBTI+ i denunciar els actes de violència de tota mena que està patint el col·lectiu i que la ciutadania en prengui consciència.

Sant Feliu de Guíxols ha acollit la primera Marxa d'Alliberament i Orgull (MAO), per tal de donar visibilització a la comunitat LGBTI+  i mostrar el rebuig absolut a qualsevol acte de violència verbal, física o de discriminació cap a les persones del col·lectiu i que la ciutadania en prengui consciència.

Amb aquest motiu, dues exposicions relacionades amb la temàtica s'han instal·lat al Monestir del municipi: Una mostra fotogràfica, anomenada 'Urbex', amb artistes del col·lectiu LGBTI+, i l'altra, d’aquarel·les de l’artista local Quimeta Serra -anomenada ‘De la foscor a la llum, coming out’.

Les mostres es poden visitar fins al 18 de juny, en horari de 5 a 8 de la tarda, de dimarts a divendres, i també d'11 a 2 del migdia i de 5 a 8 de la tarda, els caps de setmana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura