Dagoll Dagom arriba a la nova programació de l'Espai Ter

L'Espai Ter està de celebració, ja que és el seu aniversari, i aquest any en fa 10. Per aquest motiu, s'ha decidit apostar fort en aquesta nova temporada, amb 18 espectacles entre els quals es pot trobar l'obra de la companyia de teatre Dagoll Dagom, anomenada L'alegria que passa. Per altra banda, aquest any el V premi de música s'entregarà a la cantant Lídia Pujol.

La programació de l'Espai Ter de Torroella de Montgrí ofereix 18 espectacles, amb una varietat de propostes perquè cadascú trobi la seva, en què hi entra la música, la dansa o el teatre.

Ara, amb motiu del desè aniversari, s'ha decidit fer una programació molt extensa i agosarada, amb el darrer gran musical de Dagoll Dagom, anomenada l'Alegria que passa, un clàssic de la literatura catalana de Santiago Rossinyol que s'interpretarà a través de la dansa, la música i el teatre. A banda d'aquesta novetat, aquest any l'Espai Ter n'ha decidit incloure'n d'altres.

Per altra banda, l'Espai Ter també té les propostes que ofereix Temporada Alta, com l'obra Fitzroy, de Jordi Galceran i Sergi Belbel, en què 4 escaladores han de fer front a les adversitats que es troben pujant a la muntanya FitzRoy, ubicada a la Patagònia sud.

També s'espera amb gran expectació el monòleg a set veus amb Pere Arquillué, anomenat "El cos més bonic que s'haurà trobat mai en aquest lloc", i que parla sobre un petit poble, els seus habitants i els seus secrets.

Pel que fa a la música, Blancanieves arriba en forma de musical amb un espectacle inspirador per a tota la família que fomenta la diversitat i la inclusió, i amb una sorprenent posada en escena.

I pel que fa a dansa, s'hi podrà trobar Loop, a on 6 ballarins rendeixen homenatge a través del ball, als escenaris i a tots els professionals que hi treballen per aconseguir que els espectacles es portin a bon terme.

A més, aquest any se celebra el V Premi Espai Ter de Música, a on la guardonada serà la cantant Lídia Pujol, en reconeixement de la seva trajectòria musical i artística però també al seu compromís social.

Així, amb aquest reconeixement, l'Espai Ter vol visibilitzar el camí artístic d'una cantant compromesa, que posa èmfasi en el discerniment a través de la cultura capaç de crear una societat de futur basada en la qualitat humana que reconeix que forma part de la vida.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura