Anna Grimal inaugura la temporada expositiva 2022 del Plafó de la Blanca

Palafrugell

Data: 12/04/2022

Amb l'inici del mes d'abril el Restaurant La Blanca de l'Hotel Llevant de Llafranc ha posat en marxa una nova temporada expositiva a 'El Plafó de la Blanca'. L'artista encarregada de donar el tret de sortida ha estat la palafrugellenca Anna Grimal. Les seves obres es podran visitar fins al 10 de juny.

El Plafó de la Blanca és un espai expositiu situat al restaurant La Blanca de l'Hotel Llevant que es va posar en marxa l'any passat. 

En la segona edició, ha renovat el seu compromís amb l'art palafrugellenc, fent partícip a la il·lustradora local Anna Grimal, que és la primera dels artistes que hi faran pas enguany. 

Les set obres que ha creat l'artista per exposar a 'La Blanca' segueixen la mateixa línia. Estan inspirades en com es viuen els estius a Llafranc i combinen les tècniques d'spray, gouache i bolígraf. Pel que fa als colors, Grimal ha fet ús dels tons negres i blancs amb tocs de daurat, casant així a la perfecció els quadres amb l'establiment turístic. 

Les peces exposades es poden visitar i també adquirir al mateix local fins al dia 10 de juny. Després li agafarà el relleu una exposició del pintor i dissenyador gràfic Jordi Sàbat -del dia 11 de juny al 29 de juliol-. A partir del 30 de juliol es podrà gaudir d'una altra mostra, en aquest cas de fotografia, que estarà emmarcada dins la XII Biennal Xavier Miserachs.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura