Gili-Romaní Hot Jazz Cats obre el 3r Festival F'estiu de Calonge

La 3a edició del Festival calongí F'estiu ha iniciat amb el jazz clàssic de Gili-Romaní Hot Jazz Cats, el qual ha meravellat el públic amb el seu característic estil musical. El festival s'allargarà fins al 19 d'agost amb 5 concerts més d'estils molt variats, amb incursions en el jazz, el pop, la música clàssica i la sardana. 

Gili-Romaní Hot Jazz Cats
, ha obert la tercera edició del festival F'estiu ubicat al Pati d'Armes del Castell de Calonge, el qual ha meravellat el públic amb la seva música de jazz clàssic.

El grup està liderat pel trompetista Ricard Gili, que va ser fundador i director de La Locomotora Negra, i el clarinetista Oriol Romaní, un altre jazzman barceloní de llarga trajectòria, i completen el quintet Federico Mazzanti al piano, Queralt Camps al contrabaix i Xavi Hinojosa a la bateria.

El festival organitzat per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, s'allargarà fins al 19 d'agost amb 5 concerts més d'estils molt variats, amb incursions en el jazz, el pop, la música clàssica i la sardana. 

Tots els concerts estan programats a les 10 de la nit, i es pot reservar entrada al web de l'Ajuntament: calongeisantantoni.cat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura