L'energia de Wilco envaeix el Porta Ferrada

Un mes abans de publicar el seu nou disc, Wilco ha trepitjat el Festival Porta Ferrada on han demostrat tot el seu talent musical. Amb les lletres del seu últim treball i les cançons dels seus inicis, el sextet de Chicago ha completat dues hores de repertori on el rock, el folk i el country han fet ballar el públic del Guíxols Arena.

La música de Wilco ha envaït el Guíxols Arena del festival Porta Ferrada. El grup de Chicago ha presentat el disc Cruel country, sis anys després del seu últim concert a la Costa Brava. Un disc que parla de com es pot estimar els Estats Units quan hi vius, mostrant també una part més íntima dels artistes. Lletres escrites durant l'etapa del confinament i influenciades d'alguna manera pels últims mesos del govern de Donald Trump.

Cançons com Story to tell, Misunderstood i I am trying to break your heart, el sextet nord-americà ha fet vibrar a tots els fans que els han ajudat a cantar bona part de les lletres que s'han sentit durant la nit. El sextet ha interpretat ritmes de folk, country i rock. Tot això en dues hores de concert on s'ha respirat adrenalina amb el so de cada guitarra i els teclats de la formació.

Tot i que no han cantat cap cançó del nou disc que sortirà al setembre, la banda ha interpretat temes del seu primer àlbum que, combinats amb les últimes novetats, han permès gaudir de la seva àmplia trajectòria. Una carrera musical que l'any vinent arribarà als 30 anys. Un aniversari especial que demostra l'impacte que Wilco i les seves lletres tenen, no només als Estats Units, sinó que també al món sencer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura