Empordanet Escena presenta la nova programació i les novetats de l'edició d'enguany

Baix Empordà

Data: 25/09/2023

El projecte va néixer el 2018 amb la voluntat de generar moviment cultural als municipis amb pocs habitants, unint els esforços dels diferents ajuntaments participants amb una programació d’arts escèniques conjunta i de qualitat. Els municipis que s’han incorporat enguany són La Pera, Jafre, Ultramort i Garrigoles.

Empordanet Escena, el circuit de teatre familiar del Baix Empordà, torna a presentar la seva programació per sisè any consecutiu. D'entre les novetats que hi presenta, aquesta edició tindrà presència a 18 municipis, dels 14 que hi cobria anteriorment. Això suposa el 70% dels municipis petits del Baix Empordà, amb una programació que va d’octubre de 2023 a maig de 2024. Els municipis que s’han incorporat enguany són La Pera, Jafre, Ultramort i Garrigoles; que se sumen als que ja en formaven part l’última edició: La Tallada, Rupià, Bellcaire, Serra de Daró, Colomers, Pals, Foixà, Albons, Verges, Ullà, Corçà, Gualta, Forallac i Cruïlles-Monells i Sant Sadurní de l’Heura.

El projecte va néixer el 2018 amb la voluntat de generar moviment cultural als municipis amb pocs habitants, unint els esforços dels diferents ajuntaments participants amb una programació d’arts escèniques conjunta i de qualitat. D'entre els objectius de l'entitat, s'hi troben la col·laboració entre municipis, la dinamització de públics i afavorir el desenvolupament local i social amb la circulació de persones.

Aquest any presenten una programació diversa i participativa de teatre, circ i titelles per a tota la família. El que volen és allunyar-se de la categorització de programació de tipus infantil, oferint espectacles que siguin de gust pels més grans i també pels més petits de la casa. Un altre fet característic és que, des de l'Empordanet Escena, aposten pel talent català però també de fora d'arreu del país.

El circuit vol apropar el teatre i la programació als petits pobles de l'Empordà a tothom, per això ofereix abonaments a preu reduït per assistir al seguit d'espectacles. Aquests abonaments i també les entrades a cada espectacle, es troben a la venda des del 13 de setembre. 

Com a novetat, aquest any també estrenen nova web per tal de poder donar més visibilitat al projecte i oferir als usuaris una informació de qualitat i possibilitat de comprar entrades d’una manera més àgil.
-
Trobareu tota la informació relativa als horaris, ubicacions i venda d’entrades a la web del projecte www.empordanetescena.cat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura