Catorze restaurants participaran a la 25a Campanya del Peix de Roca de Begur

Begur

Data: 01/05/2024

La 25a campanya Gastronòmica del Peix de Roca de Begur enguany tindrà lloc del 4 de maig al 2 de juny i comptarà amb la participació de 14 restaurants que presentaran diferents menús amb el peix de roca com a denominador comú. Aquesta oferta gastronòmica es complementarà amb el 1r concurs de  la croqueta de peix de roca, ofertes pels restaurants  participants en la campanya i per diferents bars del municipi, així com  diverses propostes lúdiques. 

Aquest 2024, la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca a Begur arriba a la seva 25a edició, i ho fa posant  en  valor  els  productes  locals -amb  el  peix  de  roca  com  a  denominador  comú-  i  homenatjant  la  gran  tradició culinària de la vila. 

Impulsada per l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica del municipi, la campanya tindrà lloc del 4 de maig al 2 de juny, i oferirà menús de primer nivell a càrrec de diferents restauradors. 

Aquest 2024, la Campanya comptarà amb la participació de catorze restaurants, que són Arreu, Ca l’Adela, Cap Sa Sal, Carbó, Casa Juanita, Diferent, Galena-Mas Comangau, Hostal Ses Negres, Hotel  Aigua Blava,  Parador d’Aiguablava, Ses Vinyes, Taverna Son Molas, Toc al Mar i Turandot.
Els preus dels menús oscil·laran entre els 47€ i els 78€.

I com a novetat, enguany s'ha organitzat el 1r concurs de la Croqueta de Peix de Roca, que  tindrà lloc durant la campanya. A banda dels restaurants, que ja ofereixen la  croqueta als seus menús, també hi participaran el Bar de Plaça (croqueta de pop  de roca), Bar Es Castell (croqueta de peix de roca), Begurio (croqueta de caua), El Tapas Begur (croqueta  de peix), La Motxa (croqueta de pop de roca) i Sa Barra (croqueta de rascassa amb fumet de cranc, garoina i algues).  

L’acte inaugural de la campanya i on també es presentarà el nou concurs serà  el dissabte 4 de maig a les 12 del migdia a la plaça Esteva i Cruañas. Hi seran tots els restauradors que formen part de la campanya aquest any i també hi haurà el xef del restaurant Casamar de Llafranc i guanyador d'una estrella Michelin, Quim Casellas. Els assistents podran degustar els tradicionals tastets en petit format de les noves propostes culinàries de la campanya, i la recaptació anirà a càrrec del Projecte Sèpia. 

A banda de la gastronomia, tot un seguit d'activitats culturals acompanyaran a la campanya gastronòmica, com esquetxos teatralitzats del grup de teatre Mutis Jove o la proposta teatral Gira Píndoles, Teatre breu en espais vius.

D'altra banda, els dies  10, 11 i 12 Begur celebrarà per segona vegada una jornada dedicada al peix de roca i el fons marí.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura