El muntatge del Festival de Cap Roig avança a més bon ritme que mai

Palafrugell

Data: 20/06/2018

Intervé: Juli Guiu, director del festival de Cap Roig

El muntatge de l'escenari i les grades del Festival de Cap Roig està avançant a més bon ritme que mai. Aquest any l'organització ha volgut treballar intensament per poder ser previsora i arribar amb temps de sobra a la data d'estrena, el 13 de juliol.

Aquestes instal·lacions són les mateixes dels dos últims anys, des de que s'hi va fer la darrera ampliació. Les grades tenen 2.118 butaques i l'escenari és d'última generació amb capacitat per albergar els xous de les estrelles de més renom a nivell internacional. Mentre que aquest és d'ús exclusiu pel festival calellenc, les grades venen amb mòduls que volten pel món però que quan arriben als Jardins de Cap Roig agafen una forma ideada pel certamen. Muntar el 'puzzle' és la part que treu més temps als operaris. 

Enguany la feina a Cap Roig s'ha estès a l'àmbit del Castell, i és que la Fundació La Caixa l'està habilitant perquè contingui un auditori subterrani. És per això que aquest estiu s'hi notaran alguns retocs, com poden ser banys provisionals. 

La darrera de les tasques que es duran a terme serà la instal·lació de llum i so a l'escenari. Es preveu que entrin a primers de juliol i es posin a fer proves una setmana abans del primer concert, que serà el 13 de juliol de la mà del cantant mexicà Luis Miguel

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura