El fITM de la Bisbal arrenca amb totes les entrades del primer dimecres exhaurides

El fITM de la Bisbal arrenca amb totes les entrades del primer dimecres exhaurides
La Bisbal d'Empordà

Data: 09/07/2020

Aquest passat dimecres La Bisbal d'Empordà va encetar la 8a edició del fITM amb les entrades exhaurides. Els concerts de sortida comptaven amb l'alemany Dr Ring Ding, l'afrobanyolí Daura Mangara i el col·lectiu empordanès Espardenya Crew.

Directament afectat per les restriccions de l'actual situació de risc de propagació de la Covid-19, la 8a edició del Festival Internacional de Torre Maria s'ha hagut de reinventar i enguany se celebra als exteriors Terracotta Museu. Així, els darrers 4 dimecres de juliol torna el cicle de concerts de la Bisbal d'Empordà i, casuals coincidències, l'acrònim fITM segueix essent ben vàlid.

El motiu de la reubicació, doncs, ha estat fonamentalment poder disposar del màxim aforament de públic possible: un total de 126 persones assegudes en cadires repartides complint amb la densitat permesa i la corresponent distància física de seguretat.

Així, el fITM se celebrarà respectant totes les corresponents mesures d'higiene i tota la normativa exigible en relació amb el públic, equips de treball, artistes i personal tècnic. Un dels efectes col·laterals del control de l'aforament, i una de les principals novetats d'enguany és que l'entrada té un cost de 8 euros.

Tot i les circumstàncies, el fITM 2020 oferirà un cartell eclèctic i divers, amb propostes internacionals i nacionals, amb artistes emergents i veterans com Elkin Robinson, el trio Chaqueta de Chándal, Anna Andreu o Claudia Cabero.

La programació del Festival Internacional del Terracotta Museu acabarà de ser amanida per les sessions d'alguns punxadiscos del territori, com DJ Diego Armando i Espardenya Crew.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura