La Santa Market obrirà portes el 19 de juliol amb nous espais

Intervé: Julio Rico, Director de la Santa Market

Aquest estiu torna La Santa, un 'market' d'estiu a Santa Cristina d’Aro amb oferta d'espectacles, disseny i gastronomia per a tots els públics. En aquesta 3a edició La Santa es vol consolidar com un espai d’oci transversal ubicat al Santa Cristina Horse Club i que busca oferir un espai d'entreteniment per tots els públics.
 
La Santa obrirà cada dia del 19 de juliol al 25 d'agost i és d'accés gratuït amb aparcament de pagament. Aquest any s'estenaran nous espais. Aposten fort per la gastronomia amb productes de qualitat i maridatges amb vins, caves i còctels. També hi haurà nous espais per la mainada i es dóna protagonisme al bulevard de moda i disseny.

Entre les principals novetats hi ha la zona premium de l'espai de les palmeres, l'espai mediterrani, l'espai infantil de ponis o un parc aventura entre d'altres.

La Santa obrirà portes el 19 de juliol amb un concert del grup 'Ella baila sola'. Per la Santa també hi passaran els Buhos, Maruja Limón o el grup de música infantil Reggae per Xics.

Una altra de les novetats d'aquesta 3a edició és el còctel de La Santa que ha creat el cocteler de l'empresa Gonzélez Byass, Coque Alonso. La Santa vol ser un punt de trobada, un poble artificial creat per anar-hi a passejar a prendre una copa i ha gaudir amb amics o família en un entorn natural rodejat de cavalls.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura