S'ha presentat "Radio mi amigo", llibre guanyador del premi Jordi Comas 2017

INTERVÉ: Joan Perich, Guanyador del premi Jordi Comas 2017 //  Josep Amat, Regidor de cultura 

A Platja d'Aro s'ha presentat el llibre guanyador del premi Jordi Comas 2017. Es titula "Radio mi amigo", i ha estat escrit per Joan Perich. El llibre s'ha presentat a la Masia Bas, lloc on té la seu la biblioteca Mercè Rodoreda, l'entitat que assumeix la promoció i l'organització del premi.

"Radio mi amigo", el llibre guanyador del premi de recerca i investigació de l'edició del 2017, se situa als anys setanta en el marc de les emissores de ràdio pirates. Ens explica les històries d'un equip que es va instal·lar durant quatre anys a Platja d'Aro i que a través d'un vaixell, emetien de manera il·legal per tot Europa.

El premi s'havia de presentar al juny però l'acte no es va poder celebrar a causa de la pandèmia. Pel que fa al premi d'aquest any, encara hi ha temps de presentar projectes fins al 5 d'octubre i el proper 20 de novembre s'anunciarà el guanyador. El premi consta d'un total de 4.500 euros. En el moment de guanyar s'abonen 2.000 euros i una vegada es presenta el llibre acabat es reparteix la part restant.

Els premis Jordi Comas van néixer el 2012 amb motiu de fomentar la recerca local de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró i donar suport a la investigació acadèmica, periodística o científica. La iniciativa ha mantingut continuïtat en el temps i se celebra de manera anual.
El 20 de novembre, a més de repartir el premi de l'edició vigent, també es presentarà el llibre acabat i maquetat del projecte que va guanyar el Premi Jordi Comas Matamala 2018.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura