Èxit d'uns Pastorets molt innovadors a Sant Feliu de Guíxols

El Nadal a Sant Feliu de Guíxols ha tornat a venir acompanyat d'un munt d'activitats tant tradicionals com innovadores. La més antiga és els Pastorets, que fa més de cent anys que se celebra durant les dates nadalenques a la ciutat ganxona, tot i que aquestes festes han vingut carregats de novetats. En aquest cas l'Agrupació Teatral Benet Escriba és l'entitat que porta la batuta d'aquesta representació des de fa trenta-quatre anys.

Aquest any han renovat l'obra per fer els textos més entenedors, tant pels artistes que la representen com pel públic que hi assisteix, i hi han participat més d'un centenar de persones de totes les edats entre actors, actrius i tècnics. Una de les altres novetats més destacades ha sigut la col·laboració de diverses entitats de la ciutat com Percussió Ganxona o l'Agrupació Amics de la Sardana.

Els Pastorets de Sant Feliu s'han pogut veure en quatre ocasions aquestes festes: el 26, 28 i 29 de desembre i aquest diumenge 5 de gener.

Després de l'èxit assolit un any més, ara la idea i objectiu de futur de Benet Escriba per als pastorets és aconseguir un nombre de participants molt elevat que els permeti doblar tots els personatges.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura